Header

Egenhändigt arrangerad bild med vy från sjön hemma. Får står ut med att den är lite grumlig för tillfället. Fattar inte hur jag ska lyckas behålla skärpan när jag måste ändra formatet till gif... Någon som vet? Ska försöka ge mig in på det där efter tentan...


Lördag

Heldag på eko i lbk med L. Kunde varit sämre i tentapluggstider.


inte alls i andra tankar

tog på mig rätt tumvante på fel hand eller rätt hand i fel tumvante eller hur man nu vill uttrycka det. I vilket fall så blev det helt fel och det händer väl de flesta av oss men det roliga var att jag inte upptäckte det förrän lååångt efteråt. Måste sett roligt ut då vantarna är mönsterstickade så man verkligen ser vilket som är framochbak och uppochner (och de känns konstigt när de sitter på fel hand) men jag märkte det inte förrän jag plockade upp nyckeln och skulle låsa upp cykeln och det såg ut som om någon vridit min handled 180 grader. Skrattade för mig själv och bytte diskret hand i vantarna. Nu förstår jag små barns dilemma. Det är verkligen inte så lätt jämt!

October really??

Japp, det är så jag känner det. Hur kan det redan vara mitten av oktober? Det var ju nyss oktober...2010... Allt går så fort att jag nästan blir lite åksjuk. Som om man åkt bil 200 km/h och sett vyerna svischa förbi. Kan man bli fartblind av tiden? Isåfall har jag blivit det, för helt plötsligt upptäcker man att den susat förbi medan man blinkade.

Jag passar på att njuta av en höstig promenad med solnedgång, krispig luft och höstiga färger i träden för innan man vet ordet av så dalar nog små vackra lätta bomullstussar från skyn.

(bild från Goggle)

Så känner man igen mig på stan

Creative night. Inspirerades till den här looken. Klickade hem linnet och hatten från H&M. Har skinnkjol, liknande mysig kofta, halsband sen tidigare. Mina Vagabond känger från förra hösten bara älskar jag och längtar efter att ta fram när kylan tränger sig på. Kängorna, hatten och den grovstickade koftan får looken att kännas lite mer rockig. Plånboken är från Tiger of Sweden och min är nyinköpt (en brun) och jag är fullkomligt kär i den!!!


RSS 2.0