Hemma bra men hemma bäst

Det bästa med att bo hemma borta är att kunna åka hem och känna sig hemma <3
 

T.G.I.F


Tjuvstart

Då jag inte kommer vara i Uppsala över Påsk så tjuvstartade jag lite med att pynta påskriset. Idag är en lite snöig och blåsig dag så jag tyckte den behövde piggas upp med lite vårkänsla!
Tog vad som fanns hemma och plockade några kvistar från en buske som var död. Här är vi snäll mot naturen.
Blev sött med hjärtan i.

Love Pooh


Memil

"medelålders man klädd i cykeldräkt av lycra, som cyklar hänsynslöst; kallas även ninjacyklist och härskarcyklist"
 
Hämtat från www.memil.se
 
Ett av de nya orden i svenska akademins ordlista för 2012.
 
Ska beblanda mig med memilerna i vår då Vätternrundan väntar i juni som en sista utmaning på min Klassiker.
Idag har jag inhandlat diverse prylar för att kunna rulla ut racerhingsten när gruset är bortsopat från Uppsalas gator. Ett förstahjälpenkit vid punktering är noga nerpackat i en sadelväska och hjälmen är putsad. Blank. Tackochlov att jag inte är en cykelfantast (än) då det är sjukt dyrt att cykla! Min stackars studentplånbok är lika punka som min andra cykel... =(
 
Funderar på vad en fartgalen nybörjartjej i hängselbyxor med padding i röven kallas när hon cyklar med fötterna fastspända i pedalerna och inte kan stanna? = jag innan jag hajjat knixen med fotlossningen.
 
Min fina racer!!!
 
 

Sista tentan?

I fredags skrev jag, den på schemat, sista tentan, om jag nu klarar den... Sen är jag friiii!!!
eller inte...
Två rapporter kvar nu. Hade väl inte gjort mitt bästa i pluggväg till tentan, utan jag gjorde mitt bästa utifrån dagens humör och ork varje dag. Dock motsvarar det inte lika mycket som min ambition. Kom dessutom försent till den förbaskade tentan som jag faktiskt sett fram emot då jag gillar transporträtten. SJ hade diverse fel och tågbyten. Hann med tur till insläppet efter 30 minuter efter att också ha missat en buss. Har aldrig varit med om att man släpper in tentanter* i efterhand :S Tur för mig.
Konstaterar ganska snabbt att det är en sjukt svår tenta med kniviga rättsfall. Ägnar en minut till att förbanna mig själv att jag inte åkte på morgonen och spenderade dagen i Södertälje i väntan på kvällstentan då jag skulle behöva all skrivtid. Spenderade nästa minut med att förbanna mig själv med att inte tänka på uppgiften som låg framför mig. Sen började jag hetsskriva!
 
Får jag ett A svimmar jag, det är ungefär lika sannolikt som att SJ en dag skulle vara före tidtabell.
Får jag ett E eller bättre är jag glad att jag slipper omtentan bara som är i juni. Hade nämligen tänkt göra roligare saker då.

RSS 2.0